Results 1 to 8 of 8

Thread: G3 scope mount?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Stella
    Age
    46
    Posts
    10,870

    Default G3 scope mount?

    Good evening Folks!

    What is the easiest and fastest way to mount a telescope on a G3?

    Any recommendations for a specific telescope to use?

    The rifle would be used for recreational & sport shooting, and maybe pest control if really necessary.

  2. #2
    Moderator KK20's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    my heart at the sea and my soul in the mountains
    Posts
    14,319

    Default Re: G3 scope mount?

    The HK G3 claw will set back about 9K .
    live out your imagination , not your history.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Stella
    Age
    46
    Posts
    10,870

    Default Re: G3 scope mount?

    I had a look at it and it looks too high to use with the regular wooden stock. It goes great with the aftermarket straight stock.

  4. #4
    Moderator KK20's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    my heart at the sea and my soul in the mountains
    Posts
    14,319

    Default Re: G3 scope mount?

    Only a slight adjustment is needed as with any mount I guess.
    live out your imagination , not your history.

  5. #5
    User
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    2,066

    Default Re: G3 scope mount?

    This is the mount I run on my G3. I have a Vortex 3x red dot on it. use blue Loctite on the locking screws and you are good to go.

    https://bt-parts.com/b-t-mounting-ra...-rail-lateral/

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Stella
    Age
    46
    Posts
    10,870

    Default Re: G3 scope mount?

    Thanks!

    I saw that some sites claim that the MP5 and G3 use the same rails. Can anyone verify this?

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Stella
    Age
    46
    Posts
    10,870

    Default Re: G3 scope mount?

    Bundy Ric referred me to Rescomp.

    Thanks a lot!

  8. #8
    User
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    2,066

    Default Re: G3 scope mount?

    Quote Originally Posted by Ds J View Post
    Thanks!

    I saw that some sites claim that the MP5 and G3 use the same rails. Can anyone verify this?
    B&T does make one that is a little shorter for MP5, G3, HK33 and HK53

    https://bt-parts.com/b-t-mounting-ra...-hk33-hk53-g3/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •